A Casa de Mar

Reforma parcial de piso en Vigo, 2018.
Unha vivenda, que despóis da reforma, recupera a luminosidade perdida e reconcila a zonificación por usos coa versatilidade e a continuidade visual.
Cando Mar mercou a seu novo piso, este estaba demasiado compartimentado, e os espazos da cociña e o salón eran incómodos. Ademáis a vivenda necesitaba dun traballo de actualización para resultar acorde á vida de Mar.
Os obxectivos da reforma foron conseguir que toda a vivenda seguise unha mesma liña estética, ademais de potenciar a luminosidade do piso e facelo máis diáfano. Tamén aproveitar varios espazos baleiros e lograr un pequeno cuarto multiusos, que puidese ser zona de estudio ou habitación de invitados.
A Casa de Mar-Arela Arquitectos
A Casa de Mar-Arela Arquitectos-2
A Casa de Mar-Arela Arquitectos-3
A Casa de Mar-Arela Arquitectos-4
A Casa de Mar-Arela Arquitectos-7
A Casa de Mar-Arela Arquitectos-6
A Casa de Mar-Arela Arquitectos-5

Este sitio utiliza cookies para mellorala experiencia de usuario/a. Se continúa a navegar, estará dando o seu consentimento e aceptando a nosa  política de cookies.